SVENSK MAXIMALISM.

SMYCKESKÖTSEL.

MÄSSING.

BEDAZZLED arbetar endast med opläterad mässing. Detta beror på att vi vill att alla våra smycken bara ska vara en polering bort från att se ut som nya igen.

Du bör hålla dina mässingssmycken borta från vatten och loations. Mässing kommer att oxidera med tiden. Oxiderad mässing är vacker men du kan få tillbaka den ursprungliga färgen med ett poleringsmedel. Det här är min favoritprodukt för mässing (se bild). OBS, lägg inte poleringsmedel på en sten eller en pärla, de kan ta skada.

925 SILVER.

BEDAZZLED arbetar endast med opläterat silver. Detta beror på att vi vill att alla våra smycken bara ska vara en polering från att se ut som nya igen.

Du bör hålla dina silversmycken med stenar borta från vatten och loations. Silver kommer att oxidera med tiden. Oxiderat silver är vackert men du kan få tillbaka den ursprungliga färgen med ett poleringsmedel för silver eller en putstrasa. Det här är mina två favoritprodukter för silver (se bild). OBS, lägg inte poleringsmedel på en sten eller en pärla, de kan ta skada.